9,1
164 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

164 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik word altijd bijzonder plezierig geholpen door de medewerkers van de receptie. En over de uitgevoerde werkzaamheden heb ik nooit klachten.

P. den Hertog (Harderwijk)
10-03-2016

bekwame en vriendelijke mensen

mevrouw van Beek (Ermelo)
29-02-2016

Prettig en vakkundig personeel. Onverwachte problemen worden altijd netjes opgelost, vaak zonder bijkomende kosten.

Dhr. H. van Wijk (Harderwijk)
26-02-2016

Ze zijn vriendelijk leveren goed werk en ben altijd tevreden.

Mevr. keizer-kraaijenhof (Ermelo)
24-02-2016

Goed behandeling

Anoniem
27-01-2016

prettige en persoonlijke communicatie, goede service, betrouwbaar

Anoniem
27-01-2016

Perfecte service en erg deskundig en behulpzame medewerkers

Evert Vos (Harderwijk)
27-01-2016

Altijd snel geholpen, staan altijd voor mij klaar.

Mevr. F. Duhoux
22-01-2016

Goede service, prettig personeel. Redelijke prijzen. Onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de auto ziet er weer spin&span uit als ik hem op kom halen. Ook prettig de afhaal-/thuisbrengservice.

Margriet de Jong (Ermelo)
20-01-2016

Het personeel is erg klantvriendelijk en servicegericht. Duidelijke uitleg over de dingen die aan de auto gedaan worden. Uitstraling serviceroom erg mooi.

Johan Crooy (Ermelo)
13-01-2016

gewoon een goede en betrouwbare dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Anoniem
08-01-2016

vriendelijk en correct optreden, professioneel

Anoniem
06-01-2016

Betrouwbare garage met bijzonder prettig personeel

Anoniem
03-12-2015

Bekwaam, klantvriendelijk

Joop de Jager (Hierden)
02-12-2015

klant vriendelijk en prima service

H D J Kok (Haarlem)
26-11-2015

Ze Denken met me mee en het resultaat is al tijd goed geweest .

H. de Ruiter (Velserbroek)
26-11-2015

Deskundig en vriendelijk personeel

Willem van Loozenoord (Harderwijk)
19-11-2015

Zeer klantvriendelijk. In alle opzichten. Communicatie via mail, telefoon of direct. Uitstekend. Koffie en wifi staan klaar. Prijzen voor onderhoud zijn goed. Auto rijdt gemiddeld 1 liter op 19 km benzine.

Dhr. F. Klep (Harderwijk)
12-11-2015

Zeer klantvriendelijk, jewordt prettig geholpen.

Anoniem
26-10-2015

We worden altijd netjes en eerlijk te woord gestaan, afspraken worden nagekomen, niks op aan te merken.

Anoniem
16-09-2015

wordt r altijd goed geholpen en tewoord gestaan, altij een luisterend oor zeer goede monteurs.

Hr a.j.h. Peters (harderwijk)
11-09-2015

Keurig bedrijf, met deskundige mensen. Bereid om noodgevallen met voorrang te helpen.

Dhr. J. de Kruijf (Nunspeet)
11-09-2015

Ik ben zeer tevreden over dit garagebedrijf

Henk Merjenburgh (Ermelo)
25-08-2015

Prima service altijd correct geholpen problemen worden altijd adequaat afgehandeld.. vriendelijk personeel. Vaklui die kennis van zaken hebben. En er wordt een heerlijk kopje cappuchino geserveerd.

grasdijk (zeewolde)
24-08-2015

Grote behulpzaamheid / deskundigheid / klantvriendelijkheid / persoonlijke behandeling / gastvrijheid / betrouwbaarheid.

Familie Lichtendahl (Elspeet)
24-06-2015

Ze weten wie ik ben, (is altijd leuk als zij je kennen.)

dhr C.M.Boon (Ermelo)
17-06-2015

Klantvriendelijk, correct, afspraak is afspraak!

Wim van der Velde (Dronten)
17-06-2015

Klantvriendelijk

C.J. de Jager (Hierden)
27-05-2015

Ik vind het alleen maar vervelend dat de stoelen een andere stand hadden gekregen. Ook de twee stoelen achter. Die gebruik ik helemaal niet, waarom worden ze dan weer zo gezet om ze wel te gebruiken.

Mevr G de Groot-Smit (Hierden)
20-05-2015

Snel, vakkundig, servicegericht en niet duurder dan de opgave

Anoniem
13-05-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.