9,1
154 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

154 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Fijne service, wanneer er iets extra gedaan moet worden wordt dit netjes gemeld.

Jacqueline
26-06-2020

Erg vriendelijk, duidelijk en ter zake kundig.

Pieter van der Raadt (Zeeewolde)
17-06-2020

Conform richtlijnen standaard onderhoudsbeurt uitgevoerd. Alles is volgens planning verlopen. Prima service!

Dhr Priem (Harderwijk)
10-06-2020

Op de dag van de autobeurt loopt alles volgens afspraak. De fiets stond klaar en we werden gebeld voor en over de nieuwe banden. Ook werd ons gevraagd of we er geen bezwaar tegen hadden, als de auto nog een dag langer bleef. De nota klopte exact met het afgesproken bedrag. De auto was gestofzuigd en gewassen. Alles was perfect afgeleverd.

Mevr. Henny Stam (Harderwijk)
03-06-2020

Deze mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Vond het alleen jammer dat mijn radio uit was en ik hem niet meer aan kreeg. Moest daar voor naar mijn zoon (Versteeg was verder) Niets aan de hand hoor, kreeg hem gewoon niet meer aan.

Mevr.G de Groot (Hierden)
29-05-2020

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Edward de Puij (Harderwijk)
29-05-2020

Omdat ik zeer tevreden ben en omdat zij de afspraken altijd nakomen.

Dhr. RGoedhart (Nijkerk)
29-04-2020

Vriendelijk personeel, goede service. Hier breng je je auto graag naartoe!

J. Atema
19-03-2020

Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig.

W. De vreugd
26-02-2020

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo werken kundige en vriendelijke mensen. Je wordt als cliënt serieus genomen.

mevrouw A.G. Kuper (Harderwijk)
19-02-2020

Wij komen uit Lelystad voor onderhoud naar deze garage in Ermelo , denk dat dit genoeg zegt.

Dhr G.C.M. Janmaat (Lelystad)
12-02-2020

Goed bedrijf, ietwat zakelijke behandeling van de klanten (u kunt daar met een kopje koffie even wachten; even in de werkplaats kijken ligt moeilijk). Bedrijf en werkplaats netjes en overzichtelijk

Pieter Mulder (Harderwijk)
08-01-2020

Goede service. Vriendelijk personeel.

Margriet de Jong (Ermelo)
30-12-2019

reparaties zijn goed geregeld. de factuur viel wat tegen

peter van vliet (nunspeet)
04-12-2019

Doet wat ze moeten doen, duidelijk uitleg, duidelijke factuur, duidelijk uitleg van het niet geteste probleem

Rob Dijkgraaf (Rotterdam)
19-11-2019

Zeer tevreden

Mw.L.Schrauwen
09-10-2019

Gewoon betrouwbaar.

Fam. Koumans (Ermelo)
03-10-2019

Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel. Leveren goed werk en komen afspraken na.

G. Drost (Hierden)
03-09-2019

Vriendelijk personeel, goede service, alles gebeurt met uitleg of toelichting. Erg tevreden!

J. Atema (Zeewolde)
03-09-2019

zeer tevreden

Riny Blom (Putten)
04-07-2019

Fijne garage met persoonlijke aandacht voor de klant. Ook zeer ter zake kundig

Pieter van der Raadt (ZEEWOLDE )
21-06-2019

Fijn en duidelijk te woord gestaan door de medewerkers.

L. Oudshoorn (Harderwijk)
07-06-2019

Klantvriendelijk, uitstekende service. Zeker een aanrader.

J.D. Osinga
16-05-2019

Men is eerlijk , betrouwbaar en deskundig En service gericht.

Dhr. A.M.van Veggel (Harderwijk)
30-04-2019

Ik ben zeer tevreden niets aan toe te voegen.

H. de Ruiter (Velserbroek)
18-04-2019

Vriendelijke mensen en prima werk.

Frits van Dijk (Harderwijk)
10-04-2019

Kundig, meedenkend, behulpzaam en fijn personeel. Weten waar ze het over hebben.

Mevr. E. Martens-Land (Harderwijk)
10-04-2019

Fijne garage. Klantgericht en vriendelijk. Super tevreden

H Hempelman (Harderwijk)
27-02-2019

Vriendelijke bediening.

Dhr. F.W. v.d. Meulen (Harderwijk)
01-02-2019

Klantvriendelijk. Goede service.

Margriet de Jong (Ermelo)
18-01-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.