9,1
164 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

164 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wij voelen ons heel prettig, als we de auto ophalen. alles verloopt tot nu toe optimaal.

P.C.J. Nonnekes (Ermelo)
13-05-2015

Uitstekende service bij de reparatie, terugkoppeling over de te verwachten kosten, geen rare verrassingen op de nota, overleg over te vervangen onderdelen, leenauto, leenfiets en zelfs tot voor de deur gebracht door leerling-monteur. Plezierige mensen in de omgang. Resultaatgericht, geen geneuzel. Vakmanschap.

Anoniem
13-05-2015

Vriendelijk personeel goede service.

Anoniem
13-05-2015

Aandacht voor de klant, altijd goede service, prijsopgave en als het iets duurder uitpakt wordt je gebeld

Anoniem
29-04-2015

De service is goed, de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en komen oprecht over.

Gwendolyn Koene (Almere)
29-04-2015

Ze kennen je bij naam, zijn ter zake kundig en uiterst vriendelijkj

Anoniem
29-04-2015

Goede service klant gericht

H. Berger (Nunspeet)
29-04-2015

Ik ben voor 100% tevreden over de manier waarop mijn Toyota Yaris, die intussen 12 jaar oud is, kortgeleden de jaarlijkse beurt inclusief APK heeft gekregen.

P. den Hertog (Harderwijk)
30-03-2015

Ik ben sinds jaren klant en zij hebben mij altijd op een erg aangename manier te woord gestaan. Hun service was altijd toppie! Nooit verrassingen bij het krijgen van de factuur. Indien een reparatie diende uitgevoerd te worden werd mij eerst medegedeeld wat de kosten zijn. Je voelt je echt klant bij hen!

Anoniem
25-03-2015

duidelijk en voldoende informatie, nette showroom

Dhr. R. Jongepier (amersfoort)
19-03-2015

Naast dat het een deskundige garage is zijn de medewerkers bijzonder hartelijk en denken met je mee.

Evert Vos (Harderwijk)
18-03-2015

Goede service en afspraken worden nagekomen

Anoniem
18-03-2015

Deskundig en vriendelijk personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats. Met biedt o.a. een afspraakherinnering via email; er is een prettige wachtruimte; ev. een fiets te leen als vervangend vervoermiddel; wanneer je acuut en probleem hebt (bv verlichting, die niet werkt) en je belt, probeert men direct te regelen dat je langs kunt komen voor hulp; men geeft eerlijk en deskundig uitleg en advies.

Wilma Wielink (Ermelo)
09-03-2015

Super veel verstand van zaken en ze doen ook echt hun best voor de klant. Zoeken zelfs de laagste prijs voor je op.

J. Benek (Harderwijk)
04-03-2015

Vakkundig, correct, hulpvaardig en vriendelijk

Ada G. Kuper (Harderwijk)
04-03-2015

Een prettig team, die je vriendelijk te woord staan. Zijn altijd bereid te helpen en je vragen te beantwoorden. Tijdens het wachten op de uitslag van een inspectie op je probleem aan de auto, of als er een apk gedaan moet worden, zijn er goede faciliteiten om te wachten. Er is leesmateriaal, WiFi en er kan een kopje koffie/thee gedronken worden. Een plek waar je niet met tegenzin zit.

Esther Woning (Ermelo)
04-03-2015

vriendelijk,goede service

Anoniem
26-02-2015

Klantvriendelijk, kennis van zaken en geen wachttijden

R.van Bruggen (Harderwijk)
25-02-2015

De doorslag is de goede en betrouwbare werkplaats. Altijd bij naam genoemd, wat kan ik voor u doen, maar dit is ook bij de verkoop zo. Vakkundig en snelle hulp indien nodig, dat vind ik erg belangrijk

Dhr.R.P.Deelman (Harderwijk)
27-01-2015

Dik voor elkaar

Anoniem
26-01-2015

Klantvriendelijk. Prima service. Kennis van zaken. Staan meteen klaar als je met een autoprobleem komt.

Anoniem
02-12-2014

Goede service en niet al te goedkoop.

w.j.van der lee (zeewolde)
21-10-2014

Betrouwbaar, vriendelijk, attent, ook altijd beschikbaar als ik ad hoc langskom met klein probleem

Anoniem
15-10-2014

Altijd goede service en geen verrassingen. Prijs niet overdreven

Anoniem
01-10-2014

Goede en correcte afhandeling, fijne en efficiente benadering van de klant. Helemaal zoals je het verwacht

Anoniem
01-10-2014

Goede dealer klantvriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er geen officieel dealer-schap met Toyota zelf meer is.

Anoniem
30-09-2014

Service is top. Ik kwam een keer bij de garage aanrijden met een kapotte kenteken-houder/lijst. Werd ter plekke kostenloos vervangen/vernieuwd.

Anoniem
23-09-2014

Goede en deskundige zorg voor de auto.

J. Vernooij (Harderwijk)
23-09-2014

vriendelijk, snel, netjes

Ronald (Ermelo)
23-09-2014

Altijd goede service en prettige behandeling.

G. van den Brink (Ermelo)
19-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.