9,1
167 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

167 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

destijds goede technische en voordelige reparatie uitgevoerd door een monteur van garage Schouten - Ermelo kwam kennis te kort om mijn probleem te tackelen

p.banning (ermelo)
06-12-2017

goed overleg en prima service

R Mastenbroek
29-11-2017

Garage is goed bereikbaar en het personeel is uiterst vriendelijk.Bovendien worden de werkzaamheden prima uitgevoerd

Pieter
22-11-2017

goede informatie. Vriendelijk personeel. prima aan de tijden gehouden.

Dhr. P.Ooms (Ermelo)
22-11-2017

Altijd netjes, als je komt herkennen ze je, door de medewerkers word je begroet, de verkopers maken altijd een praatje. Hoe gaat het, bevalt de auto etc.

H de Ruiter (Velserbroek)
07-11-2017

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. kun je erop rekenen dat alle afspraken correct worden nagekomen. De contacten zijn altijd bijzonder prettig.

Gert van den Brink (Ermelo)
01-11-2017

Fijne garage goede service en afspraken

W. Grift (Ermelo )
25-10-2017

goede behandeling

Anoniem
19-10-2017

Vriendelijk, netjes prijsopgave van te voren. Koffie terwijl je wacht

Anoniem
05-10-2017

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Gwendolyn Koene (Almere)
04-10-2017

Correcte afhandeling en klantvriendelijk

Anoniem
07-09-2017

Fijne ontvangst en prettig te woord gestaan.

A.J.H.Peters (Harderwijk)
31-08-2017

Er wordt goed meegedacht en naar een oplossing gezocht. Daarnaast kunnen ze voor kleine reparaties vaak snel een gaatje vinden in de agenda, waardoor je niet te lang rondrijdt met problemen.

Anoniem
09-08-2017

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goede service

Anoniem
02-08-2017

Onderhoud wordt zeer goed uirgevoerd.

Anoniem
26-07-2017

leveren goed werk ,betrouwbaar en vriendelijk.

Anoniem
24-07-2017

Over het algemeen ruim voldoende

Mevr. M. Frowijn-de Kok ('t Harde)
05-07-2017

Als je voor de eerste keer een 30.000 beurt laat uitvoeren ( nadat je net verhuist bent, dus bij een nieuwe dealer ) verwacht je meer aandacht en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Op z,n minst de resterende mm's van je banden, zeker als daar een opmerking over wordt gemaakt. Ook moest ik het plastic dat als bescherming over mijn stoe was geplaatst ( op zich prima ) zelf verwijderen.

Anoniem
24-05-2017

Alle werkzaamheden worden altijd goed en deskundig uitgevoerd. De ontvangst is altijd vriendelijk en correct.

Anoniem
19-05-2017

Betrouwbaar en vriendelijk

Anoniem
11-05-2017

We zijn, omdat we verhuisd zijn, sinds kort bij deze dealer, hebben één ervaring, die was zonder meer positief, een bedrijf met een goede organisatie en communicatie uitstraling

P(ieter) R. Mulder (Harderwijk)
09-05-2017

snel en volgens vooraf inzage in de kosten

Anoniem
12-04-2017

Goede service - goed werk - geweldige mensen

Anoniem
29-03-2017

Meelevende maar ook meedenkende medewerkers. Als je binnenkomt is het direct te merken dat er een ontspannen sfeer hangt. Medewerkers kunnen goed met elkaar overweg. En als die voorwaarde er is dan is ook de werkhouding goed.

E. Vos (Harderwijk)
15-02-2017

Worden altijd heel prettig behandeld.

Anoniem
14-02-2017

In het algemeen alles naar wens gedaan. Geen bevestiging gekregen dat alle garantie werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Anoniem
25-11-2016

Een vriendelijk, vakbekwaam bedrijf waar ik al jaren m'n auto's naar volle tevredenheid laat onderhouden.

Marcel Knol (Zeewolde)
04-08-2016

Het is een goede dealer met uitstekende service

Jessica van ramselaar (Ermelo)
08-06-2016

Snel, vriendelijk en geen verrassingen. Kortom, een prettige Toyota dealer waar je met vertrouwen naar toe kan gaan.

Anoniem
18-05-2016

ter zake kundig balie medewerkster (ook technisch onderlegd). hoewel de tijdsduur langer dan gepland (afmelding APK) is het wachten met de krant en heerlijke bak koffie meer dan goed te doen. ook het andere personeel is betrokken bij de klant die aanwezig is.

Rob de Vos (Ermelo)
29-04-2016

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.