9,1
151 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

151 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Over het algemeen ruim voldoende

Mevr. M. Frowijn-de Kok ('t Harde)
05-07-2017

Als je voor de eerste keer een 30.000 beurt laat uitvoeren ( nadat je net verhuist bent, dus bij een nieuwe dealer ) verwacht je meer aandacht en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Op z,n minst de resterende mm's van je banden, zeker als daar een opmerking over wordt gemaakt. Ook moest ik het plastic dat als bescherming over mijn stoe was geplaatst ( op zich prima ) zelf verwijderen.

Anoniem
24-05-2017

Alle werkzaamheden worden altijd goed en deskundig uitgevoerd. De ontvangst is altijd vriendelijk en correct.

Anoniem
19-05-2017

Betrouwbaar en vriendelijk

Anoniem
11-05-2017

We zijn, omdat we verhuisd zijn, sinds kort bij deze dealer, hebben één ervaring, die was zonder meer positief, een bedrijf met een goede organisatie en communicatie uitstraling

P(ieter) R. Mulder (Harderwijk)
09-05-2017

snel en volgens vooraf inzage in de kosten

Anoniem
12-04-2017

Goede service - goed werk - geweldige mensen

Anoniem
29-03-2017

Meelevende maar ook meedenkende medewerkers. Als je binnenkomt is het direct te merken dat er een ontspannen sfeer hangt. Medewerkers kunnen goed met elkaar overweg. En als die voorwaarde er is dan is ook de werkhouding goed.

E. Vos (Harderwijk)
15-02-2017

Worden altijd heel prettig behandeld.

Anoniem
14-02-2017

In het algemeen alles naar wens gedaan. Geen bevestiging gekregen dat alle garantie werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Anoniem
25-11-2016

Een vriendelijk, vakbekwaam bedrijf waar ik al jaren m'n auto's naar volle tevredenheid laat onderhouden.

Marcel Knol (Zeewolde)
04-08-2016

Het is een goede dealer met uitstekende service

Jessica van ramselaar (Ermelo)
08-06-2016

Snel, vriendelijk en geen verrassingen. Kortom, een prettige Toyota dealer waar je met vertrouwen naar toe kan gaan.

Anoniem
18-05-2016

ter zake kundig balie medewerkster (ook technisch onderlegd). hoewel de tijdsduur langer dan gepland (afmelding APK) is het wachten met de krant en heerlijke bak koffie meer dan goed te doen. ook het andere personeel is betrokken bij de klant die aanwezig is.

Rob de Vos (Ermelo)
29-04-2016

Een 10 laat niets te wensen over

Anoniem
06-04-2016

Klantvriendelijk snelle service! Goede uitleg

Anoniem
29-03-2016

Receptiepersoneel man/vrouw behulpzaam en deskundig. Lastige technische vragen zoeken ze uit. Monteur toegankelijk om bij aankoopkeuring mee te kijken en alle vragen die rijzen te beantwoorden met de auto 'op de brug'

Dhr. R. de Brouwer (Ermelo)
23-03-2016

Ik word altijd bijzonder plezierig geholpen door de medewerkers van de receptie. En over de uitgevoerde werkzaamheden heb ik nooit klachten.

P. den Hertog (Harderwijk)
10-03-2016

bekwame en vriendelijke mensen

mevrouw van Beek (Ermelo)
29-02-2016

Prettig en vakkundig personeel. Onverwachte problemen worden altijd netjes opgelost, vaak zonder bijkomende kosten.

Dhr. H. van Wijk (Harderwijk)
26-02-2016

Ze zijn vriendelijk leveren goed werk en ben altijd tevreden.

Mevr. keizer-kraaijenhof (Ermelo)
24-02-2016

Goed behandeling

Anoniem
27-01-2016

prettige en persoonlijke communicatie, goede service, betrouwbaar

Anoniem
27-01-2016

Perfecte service en erg deskundig en behulpzame medewerkers

Evert Vos (Harderwijk)
27-01-2016

Altijd snel geholpen, staan altijd voor mij klaar.

Mevr. F. Duhoux
22-01-2016

Goede service, prettig personeel. Redelijke prijzen. Onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de auto ziet er weer spin&span uit als ik hem op kom halen. Ook prettig de afhaal-/thuisbrengservice.

Margriet de Jong (Ermelo)
20-01-2016

Het personeel is erg klantvriendelijk en servicegericht. Duidelijke uitleg over de dingen die aan de auto gedaan worden. Uitstraling serviceroom erg mooi.

Johan Crooy (Ermelo)
13-01-2016

gewoon een goede en betrouwbare dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Anoniem
08-01-2016

vriendelijk en correct optreden, professioneel

Anoniem
06-01-2016

Betrouwbare garage met bijzonder prettig personeel

Anoniem
03-12-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.