Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

144 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Meelevende maar ook meedenkende medewerkers. Als je binnenkomt is het direct te merken dat er een ontspannen sfeer hangt. Medewerkers kunnen goed met elkaar overweg. En als die voorwaarde er is dan is ook de werkhouding goed.

E. Vos (Harderwijk)
15-02-2017

Worden altijd heel prettig behandeld.

Anoniem
14-02-2017

In het algemeen alles naar wens gedaan. Geen bevestiging gekregen dat alle garantie werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Anoniem
25-11-2016

Een vriendelijk, vakbekwaam bedrijf waar ik al jaren m'n auto's naar volle tevredenheid laat onderhouden.

Marcel Knol (Zeewolde)
04-08-2016

Het is een goede dealer met uitstekende service

Jessica van ramselaar (Ermelo)
08-06-2016

Snel, vriendelijk en geen verrassingen. Kortom, een prettige Toyota dealer waar je met vertrouwen naar toe kan gaan.

Anoniem
18-05-2016

ter zake kundig balie medewerkster (ook technisch onderlegd). hoewel de tijdsduur langer dan gepland (afmelding APK) is het wachten met de krant en heerlijke bak koffie meer dan goed te doen. ook het andere personeel is betrokken bij de klant die aanwezig is.

Rob de Vos (Ermelo)
29-04-2016

Een 10 laat niets te wensen over

Anoniem
06-04-2016

Klantvriendelijk snelle service! Goede uitleg

Anoniem
29-03-2016

Receptiepersoneel man/vrouw behulpzaam en deskundig. Lastige technische vragen zoeken ze uit. Monteur toegankelijk om bij aankoopkeuring mee te kijken en alle vragen die rijzen te beantwoorden met de auto 'op de brug'

Dhr. R. de Brouwer (Ermelo)
23-03-2016

Ik word altijd bijzonder plezierig geholpen door de medewerkers van de receptie. En over de uitgevoerde werkzaamheden heb ik nooit klachten.

P. den Hertog (Harderwijk)
10-03-2016

bekwame en vriendelijke mensen

mevrouw van Beek (Ermelo)
29-02-2016

Prettig en vakkundig personeel. Onverwachte problemen worden altijd netjes opgelost, vaak zonder bijkomende kosten.

Dhr. H. van Wijk (Harderwijk)
26-02-2016

Ze zijn vriendelijk leveren goed werk en ben altijd tevreden.

Mevr. keizer-kraaijenhof (Ermelo)
24-02-2016

Goed behandeling

Anoniem
27-01-2016

prettige en persoonlijke communicatie, goede service, betrouwbaar

Anoniem
27-01-2016

Perfecte service en erg deskundig en behulpzame medewerkers

Evert Vos (Harderwijk)
27-01-2016

Altijd snel geholpen, staan altijd voor mij klaar.

Mevr. F. Duhoux
22-01-2016

Goede service, prettig personeel. Redelijke prijzen. Onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de auto ziet er weer spin&span uit als ik hem op kom halen. Ook prettig de afhaal-/thuisbrengservice.

Margriet de Jong (Ermelo)
20-01-2016

Het personeel is erg klantvriendelijk en servicegericht. Duidelijke uitleg over de dingen die aan de auto gedaan worden. Uitstraling serviceroom erg mooi.

Johan Crooy (Ermelo)
13-01-2016

gewoon een goede en betrouwbare dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Anoniem
08-01-2016

vriendelijk en correct optreden, professioneel

Anoniem
06-01-2016

Betrouwbare garage met bijzonder prettig personeel

Anoniem
03-12-2015

Bekwaam, klantvriendelijk

Joop de Jager (Hierden)
02-12-2015

klant vriendelijk en prima service

H D J Kok (Haarlem)
26-11-2015

Ze Denken met me mee en het resultaat is al tijd goed geweest .

H. de Ruiter (Velserbroek)
26-11-2015

Deskundig en vriendelijk personeel

Willem van Loozenoord (Harderwijk)
19-11-2015

Zeer klantvriendelijk. In alle opzichten. Communicatie via mail, telefoon of direct. Uitstekend. Koffie en wifi staan klaar. Prijzen voor onderhoud zijn goed. Auto rijdt gemiddeld 1 liter op 19 km benzine.

Dhr. F. Klep (Harderwijk)
12-11-2015

Zeer klantvriendelijk, jewordt prettig geholpen.

Anoniem
26-10-2015

We worden altijd netjes en eerlijk te woord gestaan, afspraken worden nagekomen, niks op aan te merken.

Anoniem
16-09-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.