9,1
154 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Versteeg Buurman Ermelo B.V.

9,1

154 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk personeel, goede service. Een garage waar je graag naartoe gaat!

J. Atema (Zeewolde)
14-12-2018

Dit is mijn derde Prius, bij Versteeg gekocht. De Toyota is dermate goed , dat ik nooit tussentijds naar de garage hoefde.

Dhr. Peereboom. (Ermelo.)
05-12-2018

Uiterst prettige behandeling.

Gert van den Brink (Ermelo)
09-11-2018

Omdat ze altijd zeer correct zijn en je wordt vriendelijk geholpen ,ze bieden je altijd koffie aan en er is altijd een krantje om te lezen

Mevr timmer niessen (Harderwijk )
02-11-2018

Op correcte wijze geholpen zeer tevrede een prachtig bedrijf .

Dhr G.H.Mos (Ermelo)
29-10-2018

We zijn bijzonder prettig geholpen door de receptie. Het zijn kanjers!! De service is top en de kwaliteit van het geleverde werk is -zoals al jaren het geval is- uitmuntend

Evert Vos (Harderwijk)
29-10-2018

Erg vriendelijk personeel en zeer ter zake kundig.Je bent absoluut geen "nummer"maar ze kennen je naam.

Pieter van der Raadt
29-10-2018

Goede en degelijke garage.

Dhr Henk van Dijk. (Harderwijk)
20-09-2018

Ik ben al jaren vaste klant van Versteeg Buurman. Ik ben sinds 3 jaar verhuisd van Ermelo naar Amersfoort maar blijf bij “ mijn “. Garage in Ermelo. Zeer tevreden. !!

Mw. M.M. van den Eshof (Amersfoort. )
19-09-2018

Klant vriendelijk, werkzaamheden correct uitgevoerd, uitleg over de factuur, goede service vervoersregeling!

Mevr. H. Adema
13-09-2018

Normaal is alles prima in orde, alleen de vervanging van de gordelriem vond ik persoonlijk niet nodig. Maar mij werd gezegd dat dat nodig was voor de APK.

H.Roffel (Putten)
31-08-2018

Op een zeer nette, klantvriendelijke manier geholpen! Goede service en goede afspraken.

G. Drost
29-08-2018

ik ben zeer tevreden

BH Keizer (Ermelo)
21-02-2018

Klantvriendelijk. Professioneel. Jaarlijkse service wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Margriet de Jong (Ermelo)
17-01-2018

Goede service, maar mijn Toyota is nooit stuk, het is toch een Toyota!!!!

Dhr H vd Berg (Ermelo)
10-01-2018

Vriendelijke baliemedewerkers, duidelijke afspraken, vakkundigheid, afspraken t.o.v. offerte nagekomen. Alles binnen de afgesproken tijd.

Peter Demeijer (Ermelo)
27-12-2017

Al jaren lang kom ik bij deze dealer voor het onderhoud van mijn auto. Het is altijd netjes voor elkaar en de prijs valt doorgaans mee. De mensen zijn vriendelijk en nemen rustig de tijd voor je. Ik heb vertrouwen in de door hun uitgevoerde werkzaamheden en dat is eigenlijk het belangrijkste.

Willem van Loenen (Elburg)
06-12-2017

destijds goede technische en voordelige reparatie uitgevoerd door een monteur van garage Schouten - Ermelo kwam kennis te kort om mijn probleem te tackelen

p.banning (ermelo)
06-12-2017

goed overleg en prima service

R Mastenbroek
29-11-2017

Garage is goed bereikbaar en het personeel is uiterst vriendelijk.Bovendien worden de werkzaamheden prima uitgevoerd

Pieter
22-11-2017

goede informatie. Vriendelijk personeel. prima aan de tijden gehouden.

Dhr. P.Ooms (Ermelo)
22-11-2017

Altijd netjes, als je komt herkennen ze je, door de medewerkers word je begroet, de verkopers maken altijd een praatje. Hoe gaat het, bevalt de auto etc.

H de Ruiter (Velserbroek)
07-11-2017

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. kun je erop rekenen dat alle afspraken correct worden nagekomen. De contacten zijn altijd bijzonder prettig.

Gert van den Brink (Ermelo)
01-11-2017

Fijne garage goede service en afspraken

W. Grift (Ermelo )
25-10-2017

goede behandeling

Anoniem
19-10-2017

Vriendelijk, netjes prijsopgave van te voren. Koffie terwijl je wacht

Anoniem
05-10-2017

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Gwendolyn Koene (Almere)
04-10-2017

Correcte afhandeling en klantvriendelijk

Anoniem
07-09-2017

Fijne ontvangst en prettig te woord gestaan.

A.J.H.Peters (Harderwijk)
31-08-2017

Er wordt goed meegedacht en naar een oplossing gezocht. Daarnaast kunnen ze voor kleine reparaties vaak snel een gaatje vinden in de agenda, waardoor je niet te lang rondrijdt met problemen.

Anoniem
09-08-2017

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.