9,1
175 beoordelingen
myt.jpg

MyT Connected Services

Altijd connected, altijd op de hoogte

Wat is MyT?

MyT is een nieuwe mobiele app die u toegang geeft tot de connected services van Toyota. Met een aantal nuttige functies, zoals 'Find My Car' en het delen van uw rit, bespaart MyT u onderweg tijd, geld en zorgen.

Beginnen met MyT is heel eenvoudig. Na het registreren van uw Toyota op de mobiele MyT app kunt u voor elke rit de voor u beschikbare connected services gebruiken. De MyT connected services zijn alleen beschikbaar op bepaalde Toyota modellen vanaf modeljaar 2019. Neem voor meer informatie contact op met uw Toyota-dealer.

Inloggen / registreren
Find-my-Car.jpg
Find My Car

Hoe lang u ook bent weggeweest

Via Google Maps laat de MyT app u met de functie Find My Car precies weten waar uw auto is. Zo vergeet u nooit meer waar u deze heeft geparkeerd. U kunt de locatie van uw auto ook delen met familie en vrienden.

Share-To-Car.jpg
Share To Car

De eenvoudigste manier om uw ritten te plannen

Plan uw reis thuis of vanaf een willekeurige andere locatie. Met MyT kunt u uw route rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw auto sturen, zodat u helemaal klaar bent voor uw reis.

Car-To-Door.jpg
Car To Door

Soepel navigeren van portier tot voordeur

Met deze functie stuurt u de routegegevens van het navigatiesysteem naar uw telefoon, wanneer u het laatste stukje van uw route te voet moet afleggen.

Rijgegevens.jpg
Rijgegevens

Altijd controle over uw ritten

De MyT registreert data van uw auto, zodat u oude ritten terug kunt kijken, met gegevens als rijsnelheid, acceleratie en tellerstand. Zo maakt u gemakkelijk zakelijke en andere analyses van uw ritten en rijstijl.

Reminders-Onderhoud.jpg
Reminders onderhoud

Altijd goed onderhouden

MyT helpt u om uw Toyota optimaal te laten presteren en gebruikt uw actuele kilometerstand om onderhoudsherinneringen te sturen. Zo mist u nooit meer een onderhoudsbeurt.

Hoe kan ik gebruik maken van MyT connected services?

Na registratie van uw MyT account kunt u gebruikmaken van de MyT connected services. U kunt een account aanmaken via de website van Toyota of de mobiele MyT app. Om de registratie af te ronden, krijgt u daarbij het verzoek om meer informatie over uw auto te geven.

Heeft u hulp nodig? Uw Toyota-dealer helpt u graag om uw MyT account en de daaraan gekoppelde connected services goed in te stellen.

Vind uw dealer